Antena 3 CNN Actualitate Social Jurnalistă Antena 3, mesaj dur pe Facebook: „Alo, domnule agent șef principal Vasilică V., mai sunteți pe fir? Eram curioasă doar. Închid, să nu țin ... linia ocupată”

Jurnalistă Antena 3, mesaj dur pe Facebook: „Alo, domnule agent șef principal Vasilică V., mai sunteți pe fir? Eram curioasă doar. Închid, să nu țin ... linia ocupată”

Jurnalistă Antena 3, mesaj dur pe Facebook: „Alo, domnule agent șef principal Vasilică V., mai sunteți pe fir? Eram curioasă doar. Închid, să nu țin ... linia ocupată”
Sursa foto: Foto: Facebook/Corina Matlinschi
30 Iul 2019   •   10:56

Răspunsurile cinice oferite de autorități în scandalul cazului șocant de la Caracal au revoltat nu doar opinia publică, ci și jurnaliștii care au sunt prezenți la fața locului pentru a aduce ultimele informații. 

Jurnalista Antena 3 Corina Ioana Matlinschi a scris un mesaj tranșant pe pagina sa de facebook, alături de o fotografie extrem de emoționantă. Colegii Alexandrei veniți să protesteze.

„Alo, domnule agent șef principal Vasilică V. (te știi tu), mai sunteți pe fir? Tot așa de nemișcat și dezinteresat ca acum 5 zile?

Eram curioasă doar. Închid, să nu țin ... linia ocupată.

“Politist: Hai, ce vrei?
Alexandra: Am fost răpită și violată. M-a luat.
Polițist: Unde ești, mă?
Alexandra: În Caracal, în Caracal!
Polițist: În Caracal, unde?
Alexandra: În Caracal...

Polițist: Bine, bine, stai acolo. Rămâi acolo că îți trimit eu echipaj, dar nu mai ține linia ocupată.
Alexandra: Vine și mă bate iară. M-a violat!”

“Cu ocazia audierii înregistrării discuției telefonice între operatorul 112 de la nivelul IPJ Olt, Ag. Șef Principal (...) și victimă, s-a constatat că polițistul a avut o atitudine refractară față de aceasta fără a da dovadă de solicitudine și neimplicându-se în obținerea de date care să conducă la identificarea locației unde se află persoana apelantă, respectiv să o consilieze pe aceasta, ori să îi ofere sfaturi cu privire la comportamentul ei până la sosirea echipajelor de poliție.” Raport MAI

Între timp, suspectul de crimă i-a dus astăzi pe anchetatori la mai bine de 40 de km de casă, pe un câmp, în Corabia. 
O oră și 20 de minute i-a plimbat pe o rază de 3-5 km. Înainte și înapoi. Cică nu-și mai amintește exact pe unde a mers și unde i-a aruncat trupul Luizei.

Surse din anchetă spun că.... încearcă să-i ducă cu zăhărelul. 
Mâine, runda a doua.

În imagini, colegii Alexandrei”, a scris ziarista. 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close