Antena 3 CNN Actualitate Social La șase ani, a fost diagnosticată cu probleme neurologice. Violeta se poate vindeca doar în străinătate

La șase ani, a fost diagnosticată cu probleme neurologice. Violeta se poate vindeca doar în străinătate

La șase ani, a fost diagnosticată cu probleme neurologice. Violeta se poate vindeca doar în străinătate
02 Iul 2017   •   12:05

Violeta are șase ani și a venit pe lume împreună cu sora ei geamănă, după ani în care părinții au făcut eforturi pentru a le avea. Copilele s-au născut prematur și aceasta ar fi cauza problemelor de sănătate ale Violetei. Micuța s-a dezvoltat la fel de normal ca surioara ei până la șase luni, când au apărut primele disfuncții neurologice vizibile. Acum, piciorul drept este deja deformat, iar Violeta de abia mai merge. 

Soluția ca violeta să fie un copil sănătos există în Statele Unite, însă costurile sunt uriașe. Puteți dona 2 euro prin SMS, la numărul 8848. Prin această donație alimentați fondul de solidaritate al campaniei „Vreau să ajut!”.

„Problemele s-au agravat anul trecut, în iunie, când ne-am trezit că i s-a strâmbat piciorul drept, s-a scurtat tendonul. Există riscul ca la 20-30 de ani, fetița noastră să ajungă în scaunul cu rotile”, a spus mama Violetei.

Cele două operații cu ajutorul cărora Violeta s-ar face bine ar trebui să aibă loc în luna septembrie, în America, dar pentru asta Violeta are nevoie de sprijin financiar.

RON: RO05.BRDE.450.SV.0729.533.4500

EUR:RO32.BRDE.450.SV.2376.153.4500

sau

2 EURO/SMS, la 8848, menționând numele ei

 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close