Antena 3 CNN Actualitate Social Măsuri dure pentru cei care fac mizerie în oraș

Măsuri dure pentru cei care fac mizerie în oraș

Măsuri dure pentru cei care fac mizerie în oraș
03 Aug 2018   •   12:41

Poliţiştii din Rovinari au gasit cum sa-i puna la punct pe tinerii care fac mizerie pe stradă. Agenţii i-au prins pe nişte adolescenţi în timp ce aruncau pe jos cojile de la seminţe.

În primul rând, i-au amendat şi apoi i-au pus pe tineri să cureţe după ei. Pentru ca măsura de corecţie să fie şi mai usturătoare, poliţiştii i-au fotografiat şi au pus pozele pe Facebook. Asta ca să îi dea drept exemplu şi să descurajeze astfel de fapte.

Totodată, în oraş au fost montate 30 de camere de supraveghere, cu ajutorul cărora oamenii legii îi vor identifica mult mai rapid pe cei care nu menţin curăţenia în locurile publice.

Si amendati si facuti de ras! Tinerii care arunca gunoaie pe jos sunt facuti de rusine pe Facebook ori pusi sa le stranga.
 
Se intampla in orasul Rovinari, unde politistii locali au pus recent cativa tineri sa mature cojile de seminte pe care le aruncasera pe jos. I-au fotografiat si au postat poza pe un site de socializare. I-au dat exemplu pe acesti tineri sperand ca vor descuraja astfel de fapte.

In oras,au fost montate 30 de camere de supraveghere si asa politistii locali ii identifica mult mai rapid pe cei care incalca legea si dupa ce ii amendeaza ii fac de rusine pe internet.

×
Subiecte în articol: rovinari amenzi
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close