Antena 3 Actualitate Social Medicul Simin Florescu, apel către cetățeni cu privire la sezonul de gripă: „Nu există motiv de panică”

Medicul Simin Florescu, apel către cetățeni cu privire la sezonul de gripă: „Nu există motiv de panică”

25 Ian 2020   •   12:00
Medicul Simin Florescu, apel către cetățeni cu privire la sezonul de gripă: „Nu există motiv de panică” sursă foto: captură Antena 3

Medicul Simin Florescu, director medical al Spitalului de Boli Infecțioase ”Victor Babeș”, a explicat că nu există niciun motiv de panică, iar că acest sezon de gripă este similar cu cel din anii trecuți.

Medicul i-a sfătuit pe cetățeni să nu stea la cozi interminabile și să comunice cu medicul de familie, înainte de a se prezenta la camera de gardă.

„Spitalul nu poate înlocui o policlinică și se ocupă de pacienții internați care sunt cazuri grave. Spitalul nu se poate ocupa de sutele de cazuri simple care nu sunt urgente. Este recomandat ca aceștia să stea acasă dacă au o simplă febră sau durere musculară și să-și contacteze medicul de familie, iar acesta le va recomanda dacă este nevoie prezentarea la camera de gardă”, a declarat medicul Simin Florescu.

Citește Și Gripa sezonieră umple spitalele din România: Ce ne recomandă medicii

Medicul Simin Florescu, apel către cetățeni cu privire la sezonul de gripă: „Nu există motiv de panică”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close