Antena 3 CNN Actualitate Social Mesaj RO-Alert, după izbucnirea unui incendiu la un depozit de deşeuri din Buzău

Mesaj RO-Alert, după izbucnirea unui incendiu la un depozit de deşeuri din Buzău

Mesaj RO-Alert transmis în Buzău, după ce un incendiu de proporţii a izbucnit, marţi, la un centru de colectare a PET-urilor. Fumul gros s-a ridicat la câteva de zeci de metri înălţime.

Mesaj RO-Alert, după izbucnirea unui incendiu la un depozit de deşeuri din Buzău
de Claudia Popovici    |    27 Apr 2021   •   21:26

Pompierii au fost solicitați să intervină, marţi seară, pentru lichidarea unui incendiu care a cuprins un centru de colectare a PET-urilor, cu risc de extindere la alte imobile, la un depozit de deşeuri de lângă municipiul Buzău.

Potrivit reprezentanților ISU Buzău, focul s-a manifestat generalizat pe o suprafață de 1500 de metri pătrați. Incendiul s-ar fi extins de la două autovehicule, un autoturism şi un TIR existând pericolul propagării şi la o altă hală. Din primele informații, focul ar fi izbucnit de la centrul de colectare a deșeurilor.

„Arde un depozit de materiale reciclabile a unui reciclator. Au intervenit autospeciale de la ISU, de la URBIS, de la Mizil şi Rm. Sărat. Nu sunt victime. Materialul care arde e plastic şi hârtie. Nu sunt riscuri ca incendiul să se mai extindă.

Fumul nu se duce către municipiu. Se duce spre zona de sud a județului, probabil către Spătaru. A fost emis mesaj RO ALERT.  Era o linie de gaz care trecea pe câmp, dar a fost asigurată și nu e risc de explozie", a declarat prefectul judeţului Buzău, potrivit presei locale.

Circulaţia nu a fost afectată.

×
Subiecte în articol: Buzau incendiu depozit deşeuri
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close