Antena 3 Actualitate Social Mihai Fifor trage un semnal de alarmă: Suceava s-a închis, în Vama Nădlac se trece pe jos, fără restricții

Mihai Fifor trage un semnal de alarmă: Suceava s-a închis, în Vama Nădlac se trece pe jos, fără restricții

31 Mar 2020   •   16:10
Mihai Fifor trage un semnal de alarmă: Suceava s-a închis, în Vama Nădlac se trece pe jos, fără restricții
Sursa foto: Foto: Fifor Mihai/ Facebook

Mihai Fifor trage un semnal de alarmă. Senatorul PSD atenționează că deși autoritățile au închis Suceava, în România se intră încă ilegal în Vama Nădlac.

"Închidem Suceava, dar nu închidem punctul de frontieră Nădlac 1 pentru cei care trec graniţa pe jos. Aceştia continuă să vină şi să vină, şi să vină. Intră în oraş, în magazine, în benzinării. Merg la gară şi iau trenul până la Arad şi de acolo schimbă şi pleacă unde le e destinaţia finală. În afară de o declaraţie, nimic. Nimeni nu ştie exact dacă oamenii aceştia sunt sau nu sunt pozitivi. Dar stau în gară, se urcă în tren şi apoi coboară în gara Arad”, a scris Fifor, marţi, pe Facebook.

Senatorul aminteşte şi de "disperarea" locuitorilor din Nădlac. "Să vă mai spun de disperarea locuitorilor din Nădlac? De eforturile primarului de a-i duce la gară sau de a-i scoate din oraş? În momentul postării mele, sunt, de pildă, 15 cetăţeni veniţi noaptea trecută, înghesuiţi într-o tonetă şi aşteptând să plece care-ncotro. Domnule prefect Stoian, dacă totuşi mai trăiţi, poate luaţi nişte măsuri legale şi serioase. Poate transmiteţi şefilor ierarhici. Nădlac 1 trebuie urgent închis pentru traficul pietonal. Urgent!!!”, a mai scris Fifor. Senatorul PSD a postat şi o fotografie cu oamenii care trec, pe jos, graniţa.

×
Subiecte în articol: Mihai Fifor Suceava Vama Nadlac

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close