Antena 3 CNN Actualitate Social Noi informații despre femeia înjunghiată mortal în Capitală. „În unele nopţi rămânea în grădiniţă de frică să nu se ducă acasă”

Noi informații despre femeia înjunghiată mortal în Capitală. „În unele nopţi rămânea în grădiniţă de frică să nu se ducă acasă”

Noi informații despre femeia înjunghiată mortal în Capitală. „În unele nopţi rămânea în grădiniţă de frică să nu se ducă acasă”
Sursa foto: Foto: Facebook/Politia Romana - www.politiaromana.ro
26 Ian 2018   •   16:09

Directoarea unei grădiniţe, înjunghiată vineri, în Sectorul 2 din Bucureşti, avea certuri dese cu soţul său, cel care ar fi atacat-o de altfel, iar în unele nopţi dormea în sediul grădiniţei de frică să nu meargă acasă, potrivit mărturiilor unei vecine.

„Eu ştiu că sunt căsătoriţi, dar aveau probleme, se certau, sunt doi copii la mijloc, erau nopţi când ea rămânea să doarmă în grădiniţă de frică să nu se ducă acasă. Să fie vreo 5-6 ani de când funcţionează grădiniţa", a declarat o vecină a femeii.

Victima a fost înjunghiată mortal, vineri, în apropierea unei grădiniţe din Sectorul 2 al Capitalei. Atacatorul a fost chiar soțul femeii, împotriva căruia victima avea ordin de restricție.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: informatii gradinita vecina injunghiata
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close