Antena 3 CNN Actualitate Social Povestea româncei sechestrate şapte ani. Cum a scăpat din iad

Povestea româncei sechestrate şapte ani. Cum a scăpat din iad

Povestea româncei sechestrate şapte ani. Cum a scăpat din iad
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    01 Aug 2015   •   23:24

O cheamă Marilena, are 36 de ani şi a trăit un întreg coşmar timp de şapte ani. Femeia a fost sechestrată în Egipt de cel pe care ea îl credea bărbatul vieţii ei.

 
Marilena a povestitsâmbătă, în exclusivitate, la emisiunea Q&A, de la Antena 3, drama prin care a trecut până să fie salvată de autorităţile române.
 
Pe cel alături de care trăia până de curând l-a cunoscut într-o croazieră pe Nil, unde el era ghid turistic. La numai patru luni de când au început să aibă o relaţie şi s-au mutat în Egipt, el a început să o bată. Inclusiv "din motive stupide", povesteşte Marilena.
 
Cum în zona în care locuiau nu existau mijloace de transport, Marilena spune că nu putea să plece. Mai mult, bărbatul nu o lăsa să se întoarcă acasă, în ţară. Singurul lucru la care ea avea acces era telefonul. Ea vorba cu familia ei, pentru că cei de acasă îi trimiteau bani şi aşa trăiau amândoi acolo.
 
"Eu eram sursa de venit, el nu lucra. El fusese ghid", a explicat Marilena, sâmbătă, la Antena 3.
 
Nici Marilena nu muncea, dar avea bani de la familia sa.
 
Pentru că nu avea viză pentru Egipt, ea locuind acolo ilegal, autorităţile române i-au spus că nu o pot ajuta să se întoarcă în ţară.
 
În urmă cu patru zile însă, tot numeroase cereri şi insistenţe la autorităţile din ţară, femeia a reuşit să se întoarcă acasă.
 
După ce a plecta, bărbatul i-a trimis mesaje în care îi spunea că nu poate trăi fără ea. "Le-a trimis şi prietenilor mei şi le-a spus că se sinucide",a  povestit Marilena.

Cazul a fost prezentat sâmbătă, la emisiunea Q&A, de la Antena 3.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close