Antena 3 CNN Actualitate Social Primele declarații de la Parchet, după audierea falsului medic

Primele declarații de la Parchet, după audierea falsului medic

Primele declarații de la Parchet, după audierea falsului medic
Sursa foto: Foto: Matty Mode/ Facebook
07 Feb 2019   •   16:34

Falsul medic italian reţinut miercuri aseară pentru că ar fi făcut operaţii estetice fără să aibă dreptul a fost adus la Parchet, pentru noi audieri.

„A efectuat activități specifice unui medic plastician, fără a avea drept de practică pe terirotiul țării. Cetățeanul italian a indus în eroare mai multe persoane vătămate, cu privire la calitatea sa de medic, efectuând acte medicale asupra acestora. La acest moment, procurorul de caz apreciază cu privire luarea unei măsuri preventive”, au fost primele declarații de la Parchet, după audierilea falsului medic. 

 

 

Când a fost prins, Matteo Politici, medicul impostor, le-a spus amnchetatorilor că nu a încercat să fugă din ţară, ci că ar fi încercat să ajungă la o întâlnire de afaceri la Budapesta.

Între timp, scandalul legat de actele de studii ale chirurgului cu opt clase pune pe jar autorităţile care încearcă acum să explice cum de a fost posibil ca italianul să opereze timp de un an în spitalele din România.

Până acum, nicio persoană vătămată nu a depus plângere împotriva lui Matteo Politi.

Citește și: Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România

Citește și: Dosar penal in rem în cazul escrocului italian, care a operat în mai multe spitale din România

Un medic fals italian a operat timp de un an de zile cu aviz oficial la cinci clinici din București. Bărbatul, devenit doctor fără să facă măcar liceu şi-a bătut joc de pacienţi şi spitale timp de doi ani”, titra La Stampa, în septembrie 2010.

 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close