Antena 3 CNN Actualitate Social Prognoza meteo. Cod galben de vânt puternic în mai multe zone ale țării

Prognoza meteo. Cod galben de vânt puternic în mai multe zone ale țării

Prognoza meteo. Cod galben de vânt puternic în mai multe zone ale țării
19 Dec 2018   •   08:35

Vremea se va menține rece, geroasă noaptea local în Moldova și în estul Transilvaniei. Cerul va avea înnorări și izolat vor mai fi precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare, în regiunile sudice, estice și centrale. 


Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în sud-estul țării, iar din a doua parte a intervalului în sudul Banatului. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod galben de vânt puternic pentru zonele de litoral ale județelor Tulcea și Constanța. 

Temperaturile maxime se vor încadra între -6 grade izolat in Moldova și cel mult 2 grade in vestul Olteniei, iar cele minime între -13 și -1 grad, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -16 grade. În zonele joase de relief, pe arii restrânse, va fi ceață asociată cu chiciură. 

Temperaturile maxime se vor încadra de la valori în jurul a -3 grade în nordul Moldovei și depresiuni, până la 10 grade în sudul litoralului. Minimele termice se vor situa între -6 și 6 grade, ușor mai ridicate în zona costieră a Dobrogei. 
 

×
Subiecte în articol: vreme prognoza meteo cod galben
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close