Antena 3 CNN Actualitate Social Prognoza meteo. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion

Prognoza meteo. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion

Prognoza meteo. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion
23 Dec 2018   •   11:20

Directorul Administrației Naționale a Meteorologiei, Elena Mateescu, a vorbit, duminică, despre cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion. 

„Este cald afară, dar acest lucru se va schimba în următoarele ore. Vorbim de moduri de manifestare diferită. Dacă la munte vor predomina ninsorile, în zonele mai joase de relief, vorbim de precipitații predominant sub formă de ploie. Atenție mare pentru cei care se vor afla în zona montană pentru că sunt intensificări de 55 - 65 de kilometri pe oră. De mâine(n.r. - luni), și mercurul în termometre va înregistra o scădere. Vorbim și de polei și ghețuș.

În Capitală, vorbim de o scădere a regimului de temperaturi.

De la o zi la alta, mercurul din termometre va mai scădea. Maximele vor fi ușor pozitive ziua, până la 5 grade, iar minimele până la -7 grade

De Revelion, vor fi valori negative în toată țara. Dimineți reci în depresiunile Transilvaniei. Prima lună a acestei ierni a fost o lună normală din punct de vedere climatologic, ne apropiem ușor de ceea ce ar fi normal din punctul de vedere al precipitațiilor. Pare un început de an 2019 mai rece decât în mod normal”, a spus Elena Mateescu, director ANM.

 

×
Subiecte în articol: prognoza meteo Crăciun revelion
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close