Psiholog criminalist, declarație în cazul rămășițelor umane găsite în Olt: Dosarul cred că e beton dacă avem un suspect acolo

26 Iul 2019   •   10:44
Psiholog criminalist, declarație în cazul rămășițelor umane găsite în Olt:  Dosarul cred că e beton dacă avem un suspect acolo Foto: Captură Antena 3

Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu a vorbit în exclusivitate, la Antena 3, despre descoperirea șocantă făcută de polițiști cu privire la rămășitele umane găsite la un mecanic auto din Olt.

”În cazul acesta, compartimentele specializate din poliție care se ocupă cu răpiri de genul acesta au acționat ca la carte în sensul că au fost monitorizate acele telefoane și există același mod de operare.

Polițiștii au acționat și au ajuns din aproape în aproape la un suspect. Acolo se va face o analiză de ADN, e treaba medicilo legiști, dacă există vreo legătură între aceste rămășițe. În cel mai scurt timp vom afla toate informațiile. Nu există nicio crimă perfectă. Se descoperă adevărul. În cariera mea normal că au fost cazuri de dispariție. Să sperăm că nu sunt ele. Poliția nu stă degeaba. Dosarul cred că e beton dacă avem un suspect acolo. Până nu găsim ceva care să ducă concret la acest caz nu putem să ne dăm cu părerea că tulburăm apele. 

Sunt criminali în serie. Pare același mod de operare, are același predilecție.”, a  declarat Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist.

Parteneri
x close