Antena 3 CNN Actualitate Social Avea dureri cumplite de burtă și s-a dus la spital de urgență. Credea că are apendicită, dar doctorii i-au dat vestea ce mare. E incredibil ce a pățit femeia

Avea dureri cumplite de burtă și s-a dus la spital de urgență. Credea că are apendicită, dar doctorii i-au dat vestea ce mare. E incredibil ce a pățit femeia

Avea dureri cumplite de burtă și s-a dus la spital de urgență. Credea că are apendicită, dar doctorii i-au dat vestea ce mare. E incredibil ce a pățit femeia
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
09 Mar 2018   •   10:49

O tanara din Australia a trecut prin socul vietii sale, dupa ce timp de aproape noua luni aceasta nu a stiut ca e insarcinata.

Dupa ce a inceput sa aiba dureri groaznice, femeia si-a rugat sotul sa o duca la spital. Speriat, acesta a actionat imediat, pentru ca ea abia mai putea sa se mai miste din cauza contractiilor abdominale puternice.

In clipa in care a ajuns la spital le-a spus medicilor ca are apendicita, dar tanara a avut un soc. Dupa ce i s-au facut cateva teste, la 15 minute cadrele medicale au decis sa o bage pe femeie in sala de operatie.

Jayde Lawrence, in varsta de 27 de ani, credea ca are apendicita, pentru ca incepuse sa aiba dureri foarte mari in zona abdominala. Totusi, femeia nu s-a gandit nicio clipa ca problema sa medicala ar putea fi de fapt altceva.

La 15 minute de cand a fost dusa de catre sotul ei la spital, ea a aflat de la medici ca nu are apendicita si de fapt e insarcinata! Socata, Jayde Lawrence nu avea nici cea mai mica idee ca se afla deja in luna a noua de sarcina, mai putin ca va avea inca un copil, informeaza dailymail.co.uk.

Totodata, nici n-a banuit ca acele contractii sunt de fapt loviturile bebelusului pe care il purta in pantece fara sa aiba habar. Cand mai multe asistente au dus-o pe femeie sa faca un test cu ultasunete, ele au ramas la randul lor socate, vazand ca ea nu are apendicita.

Asistentele au vazut cu ajutorul ultrasunetelor bataile inimii bebelusului. Jayde Lawrence, deja mamica a doi copii, abia a apucat sa auda marea veste, asta deoarece a fost bagata imediat in sala de operatie pentru a putea naste.

Travaliul femeii a fost unul scurt, pentru ca in doar cateva minute si-a tinut in brate nou-nascutul, pe care ea si sotul sau Kurt Stuart, de 32 de ani, l-au numit Jax.

×
Subiecte în articol: femeie
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close