Antena 3 CNN Actualitate Social S-a dus la supermarket să cumpere un ciolan afumat, însă când a ajuns acasă orădeanului nu i-a venit să creadă ce vede

S-a dus la supermarket să cumpere un ciolan afumat, însă când a ajuns acasă orădeanului nu i-a venit să creadă ce vede

S-a dus la supermarket să cumpere un ciolan afumat, însă când a ajuns acasă orădeanului nu i-a venit să creadă ce vede
Sursa foto: Foto: bihon.ro
04 Ian 2018   •   17:18

Un orădean s-a dus la un supermarket în a doua zi a Noului An pentru a cumpăra un ciolan afumat. Când a ajuns acasă, bărbatul a avut un șoc.

Deși produsul se afla în termen, urma să expire pe 6 ianuarie, acesta era deja alterat. Miroasea urât și era lipicios.

Bărbatul s-a dus la Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Bihor unde a depus o plângere. Ulterior, orădeanul a prezentat produsul la magazinul de unde l-a cumpărat, fiindu-i restituită contravaloarea acestuia.

La rândul său, cpmpania Kaufland a oferit un răspuns oficial pentru bihon.ro: „Imediat ce ne-a fost semnalată situația, am demarat o verificare amănunțită a produsului «Ciolan de porc afumat» în magazinul Kaufland Oradea, din Bd. Borșului nr. 6, cu informarea imediată a furnizorului. Pe această cale, vă comunicăm că am dispus retragerea de la comercializare a produsului Ciolan de porc afumat, cu data de expirare 06.01.2018, lot 357, produs de SC Mimbu SRL. Conform politicii noastre, clientului i-a fost returnată contravaloarea produsului la Biroul de Informații din magazin. Prospețimea produselor este un aspect foarte important pentru noi și ne asumăm să luăm toate măsurile pentru a ne asigura că este respectată. Luăm foarte în serios sugestiile sau sesizările clienților noștri și le stăm la dispoziție cu promptitudine la numărul de telefon gratuit 0800.080.888 de luni până vineri între orele 8:00 – 20:00 şi sâmbătă între orele 8:00 – 17:00 sau în scris, accesând www.kaufland.ro”, se spune în răspunsul Companiei Kaufland.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close