Antena 3 CNN Actualitate Social Ședință de urgență la Primăria Capitalei. Anunț despre termoficarea din București

Ședință de urgență la Primăria Capitalei. Anunț despre termoficarea din București

Ședință de urgență la Primăria Capitalei. Anunț despre termoficarea din București
01 Mar 2018   •   12:42

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, în cadrul unei ședințe de urgență, este nedumerită de faptul că încă nu a fost realizată evaluarea pachetului de acţiuni al Elcen, reiterând că, în cazul în care valoarea va fi prea mare, Consiliul General al Municipiului Bucureşti ar putea decide să nu îl mai achiziţioneze.

„Poate, după ce analizăm aici, în Consiliul General, constatăm că este mai eficient să nu mai preluăm ELCEN-ul. Trag, așadar, un semnal de alarmă și spunând că, dacă nu dorește să aplice practic și ceea ce este în programul de guvernare și ceea ce este normal pentru sănătatea sistemului de termoficare, noi avem soluții, avem back-up, dumnealor nu au. Noi fără ei ne descurcăm, ei fără noi intră în faliment. Pleacă acasă", a spus Gabriela Firea.

Primarul General al Capitalei a mai precizat că în următoarele zile geroase va lua măsuri ca bucureștenii să nu aibă de suferit din cauza frigului. 

„În ceea ce privește următoarele zile geroase, ne străduim în toate dispeceratele să preluăm toate problemele, să le rezolvăm punctual”, a spus Gabriela Firea. 

„Îi asigur pe angajații RADET, nu se pune problema ca ei să ajungă în stradă, să ajungă șomeri.  Vă propunem un administrator cu experiență în management, care va face față pentru o însănătoșire a RADET”, a mai precizat primarul Capitalei.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti l-a desemnat joi pe David Alexandru Burghiu administrator special al RADET, după ce Răzvan Niţu şi-a dat demisia de onoare din această funcţie. 

×
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close