Antena 3 CNN Actualitate Social Semafor prăbușit pe șosea, chiar în fața intrării principale de la Guvern

Semafor prăbușit pe șosea, chiar în fața intrării principale de la Guvern

Semafor prăbușit pe șosea, chiar în fața intrării principale de la Guvern
26 Mar 2019   •   21:38

Un semafor s-a prăbușit, marți, pe șosea, lângă trecerea de pietoni din fața intrării principale în sediul Guvernului, chiar în fața unui biciclist, care a făcut și o fotografie cu semaforul căzut. Primăria Capitalei a transmis că niciun pieton nu a avut de suferit în urma incidentului, iar stâlpul care susținea semaforul și care a fost dislocat va fi înlocuit „în perioada imediat următoare”.

„Cade orașul pe noi. Rușine! Fotografie făcută de un biciclist, după ce acest semafor a căzut chiar in fața lui. Bine că nu i-a picat omului în cap sau pe vreo mașină aflată în mers… Acestea sunt semnele inconfundabile ale incompetenței, imposturii și indolenței administrației publice după 11 ani de #PSDlaPMB. În fine… avem Companie Municipală de Managementul Traficului! Rușine! Acesta este genul de fotografii cu care se face mișto de țări din Africa si din Asia Centrală„, a scris consilierul municipal, conform hotnews.ro.

Primăria Capitalei a transmis, printr-un comunicat de presă, că niciun pieton nu a avut de suferit în urma incidentului, iar stâlpul care susținea semaforul și care a fost dislocat va fi înlocuit „în perioada imediat următoare”.

×
Subiecte în articol: semafor Sosea guvern
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close