Antena 3 CNN Actualitate Social SIMULARE EVALUARE: Lucrări de la proba de Limba Română a Evaluării Naţionale, pierdute în Timişoara

SIMULARE EVALUARE: Lucrări de la proba de Limba Română a Evaluării Naţionale, pierdute în Timişoara

SIMULARE EVALUARE: Lucrări de la proba de Limba Română a Evaluării Naţionale, pierdute în Timişoara
22 Mar 2018   •   21:04

SIMULARE EVALUARE. Şase elevi de clasa a 8-a, înscrişi la un liceu din Timişoara, vor susţine încă o dată proba scrisă la Limba Română din cadrul simulării Evaluării Naţionale, după ce o profesoară le-a pierdut lucrările.

SIMULARE EVALUARE. Directorul Liceului Teoretic “Jean-Louis Calderon” din Timişoara, Ion Ionici, a declarat, joi, că simularea Evaluării Naţionale la Limba Română va fi reluată, vineri, pentru şase elevi de clasa a 8-a, după ce o profesoară care le-a corectat lucrările le-a pierdut.

SIMULARE EVALUARE. Totul s-a aflat în momentul în care au fost făcute publice rezultatele la simularea Evaluării Naţionale, iar cei şase elevi nu se regăseau pe listă.

SIMULARE EVALUARE.“Am avut o problemă la proba de Limbă şi Literatură Română din cadrul simulării Evaluării Naţionale, în sensul în care una dintre profesoare mi-a adus teancul ei de lucrări pe care le-a avut la corectat şi mi le-a predat, eu nu le-am numărat. După ce s-au afişat rezultatele, am constatat că lipsesc şase lucrări care, din păcate, nu ştim ce s-a întâmplat cu ele şi sunt rătăcite, ca să zic aşa. Profesoara a spus că le-a rătăcit şi că nu mai ştie ce este cu ele, crede că le-a uitat într-o geantă şi nu le-a mai găsit”, a afirmat Ion Ionici.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Evaluare naţională
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close