Antena 3 CNN Actualitate Social Sora elevului bulversat de învățător a arătat lucrarea de control a fratelui său: „Nu era vorba de nicio greșeală”

Sora elevului bulversat de învățător a arătat lucrarea de control a fratelui său: „Nu era vorba de nicio greșeală”

Sora elevului bulversat de învățător a arătat lucrarea de control a fratelui său: „Nu era vorba de nicio greșeală”
Sursa foto: Ionel Tarnoveski
05 Mar 2019   •   22:09

Un elev din clasa a doua, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Iași, a primit o notă scăzută, deși răspunsurile sale din lucrare erau corecte. 

Sora sa a explicat care a fost exerciţiul şi care a fost răspunsul fratelui său.

Cerinţa exerciţiului, care a fost copiată de copil și în caiet: „Formulează trei enunţuri legate între ele prin înţeles, potrivit imaginilor date”.  

Elevul a formulat apoi trei propoziţii, una dintrele ele fiind: „Copiii merg la patinoar, unul dintre ei cade jos”.

Însă profesorul a tăiat litera „o” din „patinoar”, sugerând că forma corectă a cuvântului este „patinuar”, potrivit adevarul.ro. 

Povestea a devenit virală în spaţiul public, după ce tatăl elevului a postat o poză cu modificarea profesorului pe pagina sa de Facebook

Citește și: Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, reacție în cazul învățătorului din Iași care a corectat greșit lucrarea unui copil

Citește și: David e elev în clasa a doua, la o școală celebră din Iași. Zilele trecute a dat extemporal, dar când și-a văzut lucrarea corectată, micuțul a rămas blocat de ceea ce scrisese acolo învățătoarea. "Tati, eu unde am greșit, nu înțeleg?"

 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close