Surse: Omul de afaceri italian care a înjunghiat mortal un bărbat într-un apartament din Capitală era în legitimă apărare

de M.Z.    |    19 Ian 2018   •   21:54
Surse: Omul de afaceri italian care a înjunghiat mortal un bărbat într-un apartament din Capitală era în legitimă apărare Foto: pixabay.com

Omul de afaceri italian care a înjunghiat mortal un bărbat într-un apartament din zona Alba Iulia din Capitală era în legitimă apărare, spun surse judiciare.

Conform surselor citate, omul de afaceri italian nu va fi reţinut, el fiind în legitimă apărare atunci când l-a înjunghiat pe bărbatul care şi-a pierdut viaţa, potrivit news.ro.

Aceleaşi surse spun că italianul a fost preluat de bărbat de la Aerportul "Henri Coandă" şi au mers împreună într-un apartament din zona Alba Iulia, unde locuia omul de afaceri. Acolo, ar fi fost atacat de celălalt bărbat cu un cuţit, a avut loc o luptă între cei doi, iar românul a fost înjunghiat.

Sursele citate susţin că italianul a sunat apoi la 112 pentru a reclama agresiunea, solicitând prezenţa unui echipaj al Poliţiei. 
 

Parteneri
x close