Antena 3 CNN Actualitate Social Tehnologie și tipuri de masaj - fotoliile de masaj Masatto (P)

Tehnologie și tipuri de masaj - fotoliile de masaj Masatto (P)

Tehnologie și tipuri de masaj - fotoliile de masaj Masatto (P)
25 Iul 2019   •   16:40

Masajul este o tehnică de relaxare folosită de mii de ani. Este o acțiune cunoscută pentru proprietățile benefice pe care le are asupra corpului. Cei din Orient utilizează această metodă de a reda starea de bine, prin ameliorarea durerilor din zona cefei, a umerilor sau din partea lombară. Dezvoltarea tehnologiei din prezent permite asamblarea acestor acțiuni într-un singur dispozitiv și de care se poate beneficia din confortul propriului cămin. 

Stresul și activitățile cotidiene au de obicei efectul așa zis al înțepenirii mușchilor. Rezultatul vizibil poate fi reflectat în calitatea somnului ce lasă de dorit și implicit se creează acea buclă în care randamentul se deteriorează pe zi ce trece. Gama fotoliilor dedicate masajului îmbină tehnologii ce nu doar că relaxează, ci și înlătură durerea. 

Este recomandată achiziționarea unui astfel de scaun de masaj dintr-un magazin de profil pentru ca specificațiile să aducă beneficii asupra organismului prin efecte redate profesional. Un punct de reper pentru doritori este Masatto, magazin ce dispune de o gamă variată, inovativ tehnologizată.

În cele ce urmează sunt prezentate câteva avantaje aduse de implementarea tehnologiei în aceste dispozitive de masaj care fac o astfel de sesiune să fie la nivel profesional.

Relaxare și stare de bine prin metode inovative tehnologic

Presiunea asupra mușchilor și a zonelor dureroase este adesea exercitată de role și perne ce realizează o mișcare 3D. Un exemplu ce revoluționează tehnologia fotoliilor pentru masaj este modelul Vega - Home & Office. 

Acest model include:

  • 9 programe de masaj automate;
  • Tehnologia de scanare corporală;
  • Funcția de încălzire spate;
  • 5 tehnici de masaj manuale.


Mai mult decât atât, modelul specificat mai sus include modul Zero Gravity, beneficiu adus corpului prin dispunerea poziției optime de relaxare și în același timp echilibrul și unghiul de dispunere a picioarelor redau corpului funcțiile la un randament maxim.

Unele dintre modele de fotolii de masaj de la Masatto sunt prevăzute cu senzori ce detectează zonele dureroase. 

Cele nouă programe ale modelului Vega se pot accesa simplu, intuitiv, direct din telecomandă și includ nevoi ale relaxării în funcție de oboseala resimțită zilnic.

Astfel se regăsesc programele:

  • Full - revigorarea completă a organismului;
  • Relief - durerile musculare nu mai reprezintă o problemă;
  • Therapy - dedicat zonelor cu probleme speciale;
  • Yoga - redarea echilibrului între fizic și psihic - o cale optimă spre vindecare;
  • Strech - util în ceea ce privește creșterea fluxului sanguin;
  • Flex - este o combinaţie între favorizarea fluxului sanguin cu presiunea ridicată a aerului;
  • Night - relaxarea înainte de somn;
  • Air - masajul cu perne de aer;
  • Quick - regenerarea rapidă a organismului, utilă în zilele în care timpul nu este un aliat.


Terapia prin căldură este recunoscută pentru efectele benefice de înlăturare a stresului muscular, din acest motiv această funcție este inclusă în varietatea de scaune de relaxare cu masaj Masatto. Principiul esențial este de dilatare a vaselor de sânge, astfel se permite o bună circulație a oxigenului și nutrienților către mușchi. Mai mult decât atât, această metodă inhibă impulsurile nervoase ce transmit durerea. Rezultatul excede așteptările prin redarea optimă a mobilității corpului într-un timp scurt.

Mai multe modele de scaune se regăsesc pe Masatto.ro, în funcție de preferințe și în ce manieră se preferă relaxarea. Detalii suplimentare despre prețuri și servicii de livrare sunt incluse în rubrici prezentate intuitiv pe pagina oficială a site-ului.
 

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close