Antena 3 CNN Actualitate Social Ultimele clipe din viața Andreei, moartă în autocarul care o aducea la muncă: "Trebuie neapărat să plec, nu pot amâna, am nevoie mare de bani, acasă am trei copii"

Ultimele clipe din viața Andreei, moartă în autocarul care o aducea la muncă: "Trebuie neapărat să plec, nu pot amâna, am nevoie mare de bani, acasă am trei copii"

 Ultimele clipe din viața Andreei, moartă în autocarul care o aducea la muncă: "Trebuie neapărat să plec, nu pot amâna, am nevoie mare de bani, acasă am trei copii"
06 Mar 2018   •   15:31

Andreea Irina Mailat în vârstă de 30 de ani, a murit răpusă de un infarct într-un autocar Atlassib cu ajutorul căruia ajunsese la Padova, în nordul Italiei. Mamă a trei copii, de 14, 7 și 5 anișori, Andrea locuia în Hunedoara și venea în Peninsulă pentru a munci ca îngrijitoare. Avea să înlocuiască o prietenă la un loc de muncă timp de două luni de zile.

Despre ultimele clipe din viața Andreei, ne povestește Lucia (nume inventat, persoana dorește să își păstreze anonimatul), o altă mamă româncă supusă acelorași griji și responsabilități, acelorași drumuri ale pribegiei și ale sacrificiului. Lucia a călătorit alături de Andreea și, încă vizibil traumatizată de cele întâmplate, ne mărturisește:

„Am fost alături de femeia aceasta în ultimele ei clipe de viață. Nu-mi vine să cred că s-a putut întâmpla așa ceva, nu ne-am putut da seama de nimic, Andreea nu dădea nici un semn că s-ar fi simțit rău în noaptea aia, pe autocar.”

Andreea a fost avertizată să renunțe la călătorie: „Trebuie neapărat să plec, nu pot amâna, am nevoie mare de bani, acasă am trei copii”, scrie Rotalianul.com.

×
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close