Antena 3 CNN Actualitate Social Un tânăr de 20 de ani a agresat mai multe persoane într-o benzinărie din Giurgiu. Autoritățile au intervenit de urgență

Un tânăr de 20 de ani a agresat mai multe persoane într-o benzinărie din Giurgiu. Autoritățile au intervenit de urgență

Un tânăr de 20 de ani a agresat mai multe persoane într-o benzinărie din Giurgiu. Autoritățile au intervenit de urgență
30 Iul 2019   •   16:53

Un tânăr de 20 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, ca urmare a unei manifestări agresive față de mai multe persoane aflate într-o benzinărie din municipiul Giurgiu.

În data de 28.07.2019, în jurul orei 04.40, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că un tânăr se manifestă violent, într-o benzinărie din municipiul Giurgiu.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat faptul că un tânăr de 20 de ani, cetățean bulgar, se manifestă violent, agresând persoanele aflate în benzinărie și spărgând diverse sticle de băuturi, provocându-le acestora o stare de temere.

Până la sosirea echipajului de poliție, tânărul în cauză a sustras 480 de lei din casa de marcat, amenințând-o pe vânzătoarea benzinăriei.

Astfel, agentul de poliție Pena Gigi, a evoluat rapid situația și starea de pericol în care se aflau clienții și personalul societății, a intervenit cu promptitudine și determinare, întrerupând activitatea infracțională a tânărului, reușind să-l imobilizeze.

Modul de intervenție al polițistului se datorează pregătirii profesionale și fizice ale acestuia desfășurate în cadrul programelor de pregătire tactică, atât sub coordonarea unui instructor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, dar și dorinței de autoperfecționare în domeniul pregătirii fizice.

Tânărul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior primind mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tulburaerea ordinii și liniștii publice.


 

 

 

 


 

 
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close