Antena 3 CNN Actualitate Social Un vecin a dezvăluit cu ce se ocupa criminalul din Caracal în ultima vreme: Își luase de curând o dubă

Un vecin a dezvăluit cu ce se ocupa criminalul din Caracal în ultima vreme: Își luase de curând o dubă

Un vecin a dezvăluit cu ce se ocupa criminalul din Caracal în ultima vreme: Își luase de curând o dubă
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
26 Iul 2019   •   13:01

Poliţiştii l-au încătuşat pe bărbatul de 65 ani în curtea căruia au descins vineri-dimineaţă, 26 iulie, căutând-o pe Alexandra Măceşanu, o adolescentă de 15 ani dată dispărută în urmă cu două zile. 

Anchetatorii au făcut percheziții, în curtea unui bărbat de 65 ani din Caracal, cunoscut drept George „Popicu’“, la care ar fi găsit deja hainele fetei de 15 ani, din localitatea olteană Dobrosloveni, dar şi mai multe oase calcinate, într-un butoi metallic. 

Bărbatul locuieşte singur, copiii şi soţia fiind plecaţi în străinătate. Este pensionar şi se ocupa, de ceva vreme, cu micul comerţ prin târguri.

„Un om care nici prin cap nu-ţi trecea că ar putea să facă asta. Îşi luase de curând o dubă, se ocupa cu târgurile, cumpăra dintr-o parte şi vindea în alta: păsări, porumbei, ce-i cădea la mână ieftin, cumpăra şi vindea în alte târguri. Soţia şi copiii sunt plecaţi în Italia. El locuia singur“, a declarat un vecin, potrivit Adevarul.

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close