Antena 3 CNN Actualitate Social Urmărire cu împuşcături, în Mehedinți. Polițiștii au oprit un șofer băut cu focuri de armă

Urmărire cu împuşcături, în Mehedinți. Polițiștii au oprit un șofer băut cu focuri de armă

Urmărire cu împuşcături, în Mehedinți. Polițiștii au oprit un șofer băut cu focuri de armă
25 Iul 2019   •   08:08

Urmărire cu împuşcături, pe drumul naţional 56, în judeţul Mehedinţi. Agenţii de la rutieră au urmărit 40 de kilometri o maşină condusă de un şofer băut, care gonea nebuneşte pe şosea. 

A fost oprită doar cu focuri de armă. Zece gloanţe au tras poliţiştii de la Rutieră după autoturism, iar unul dintre acestea a nimerit o roată. Maşina s-a răsturnat, iar după accident, oamenii din autoturismului au luat-o la fugă pe câmp. 


Poliţiştii au încercat să oprească o maşină care circula cu 140 de kilometri pe oră, dar şoferul a accelerat în continuare. Şi a gonit mai bine de 40 de kilometri cu agenţii pe urme. 

Într-un final, poliţiştii au hotărât să oprească autoturismul cu focuri de armă. Într-o curbă, şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina. Apoi a luat-o la fugă pe câmp împreună cu doi tineri care erau cu el. 

După câteva ore, toţi au fost identificaţi. Şoferul de 21 de ani consumase alcool şi luase maşina pe ascuns de la tatăl unuia dintre prietenii săi minori.

×

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close