Antena 3 CNN Actualitate Social Vacanță de coșmar pentru o româncă în Bulgaria: ”Am vrut să anunț și muritorii de rând. Am fost furați”

Vacanță de coșmar pentru o româncă în Bulgaria: ”Am vrut să anunț și muritorii de rând. Am fost furați”

Concediul petrecut la mare în Bulgaria i-a lăsat un gust amar unei românce. Aceasta s-a plâns pe Facebook de condițiile întâlnite la hotel, dar și de faptul că i s-au furat bani. A pus totul pe Facebook ca să îi avertizeze pe cei care doresc să meargă la hotel unde a fost cazată.

Vacanță de coșmar pentru o româncă în Bulgaria: ”Am vrut să anunț și muritorii de rând. Am fost furați”
Sursa foto: Facebook | Travel in Bulgaria - Călător în Bulgaria
de Ioana Mircea    |    20 Aug 2022   •   10:36

O româncă a povestit pe grupul de Facebook experiența sa de coșmar petrecută în unul dintre hotelurile de pe litoralul bulgăresc. Ea a mărturisit că apa curgea din tavanul de la baie, lenjeria nu a fost schimbată tot sejurul, iar curățenia a lăsat de dorit. Uneori apăreau și gândaci în peisaj.

”Tocmai ne-am întors din Bulgaria și am întregit gustul amar cu încă o doză, când am constatat că ne-au fost furați bani cu o zi înainte de cazare (ușor când nimeni nu deschide portofelul la all inclusive).

Nouă ne-au dispărut 50 de euro, iar prietenilor cu care am fost, 400 de lei. Nu înțelegeam de ce cameristele ne evită (de vreo două ori au ciocănit când eram în cameră și dormeam), de ce nu au schimbat cearșafurile în 6 zile, iar prosoape ne-au lăsat din start vreo 10, ca să avem...

Despre hotel: nisip în mochete (mocheta de pe holul de la etajul 5 nu a fost aspirată niciodată în 6 zile), ocazional apăreau și gândăcei, în baie "ploua" din tavan (asta s-a rezolvat după ce am reclamat la recepție), mesele din restaurant se "lipeau" de bine ce erau curățate, mâncarea a fost decentă, însă nu și servirea.

La înghețată și cafea erau zoaie întinse pe mese și lângă aparate... Îmi pare rău că nu am făcut mai multe poze, dar de fel nu sunt fițoasa paranoia...Păcat de poziționarea hotelului, de apa limpede și caldă... Acestea sunt singurele plusuri.

Voi face reclamație prin agenție, dar am vrut să anunț și muritorii de rând, căci sigur nimeni nu își dorește așa ceva pe banii săi”, a scris femeia pe un grup de Facebook.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: Bulgaria litoral 2022
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close