Antena 3 CNN Actualitate Social Van Damme din Câmpina lovește din nou. După ce a fost arestat în trecut pentru viol, acum sparge geamurile de la un centru comercial

Van Damme din Câmpina lovește din nou. După ce a fost arestat în trecut pentru viol, acum sparge geamurile de la un centru comercial

Un bărbat din Câmpina, supranumit Van Damme, terorizează orașul, după ce, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a distrus cu o sapă geamurile clădirii unde funcționează Piața Centrală.

Van Damme din Câmpina lovește din nou. După ce a fost arestat în trecut pentru viol, acum sparge geamurile de la un centru comercial
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Iul 2021   •   23:20

Marți seară, în jurul orei 21:40, în centrul municipiului Câmpina, bărbatul înarmat cu o sapă a început să lovească geamurile clădirii unde funcționează Piața Centrală.

Bărbatul a spart 12 geamuri de dimensiuni mari, paguba fiind importantă. Trecătorii au alertat imediat oamenii legii, prin apel la 112, comunicând faptul că în centrul municipiului se află un individ violent, înarmat cu o sapă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La fața locului, polițiștii au prins imediat bărbatul, după care l-au transportat la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina.

În următoarea dimineață bărbatul se afla din nou liber pe străzile orașului, fiind observat în același loc, pe care îl distrusese cu o seară în urmă. Directorul Pieţei Centrale din Câmpina a cerut din nou ajutorul poliţiei, individul fiind preluat în custodia IPJ Prahova.

Bărbatul este cunoscut în oraș pentru ieșirile violente și chiar a fost arestat pentru viol, după ce  forțat o tânără de 18 ani să meargă cu el într-o zonă retrasă și să întrețină relații sexuale, sub amenințarea cuțitului.

×
Subiecte în articol: barbat Campina Van Damme geamuri Sparte
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close