VREMEA. Prognoza meteo 14 ianuarie. Anunț de ultimă oră de la meteorologi

13 Ian 2020   •   17:06
VREMEA. Prognoza meteo 14 ianuarie. Anunț de ultimă oră de la meteorologi Foto: Pixabay.com

VREMEA. În zonele joase de relief din sudul şi sud-estul ţãrii şi local în cele din vest şi centru va fi nebulozitate stratiformã şi ceaţã care local - cu precãdere în Lunca Dunãrii şi a Siretului, sudul Câmpiei Române şi în depresiuni- vor persista întreaga zi, astfel cã valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale ale datei.

VREMEA. În schimb, la deal şi la munte, în condiţii de cer mai mult senin, vremea va fi în orele amiezii mult mai caldã decât în mod obişnuit în a doua decadã a lunii ianuarie.

VREMEA. Temperaturile maxime vor fi de la -2...2 grade în zonele cu ceaţã persistentã şi 10...11 grade în cele deluroase din sudul ţãrii. Noaptea nebulozitatea de plafon jos şi ceaţa se vor semnala pe spaţii extinse în regiunile extracarpatice şi pe areale mai mici în zonele joase din vest şi centru. Vântul va sufla slab şi moderat.

VREMEA. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -13 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 1...3 grade pe litoral şi în Dealurile de Vest.

VREMEA. Presiunea atmosferică va fluctua uşor la valori înalte.

Parteneri
x close