Antena 3 CNN Actualitate Social VREMEA. Prognoza meteo 26 noiembrie-2 decembrie. De când vine gerul

VREMEA. Prognoza meteo 26 noiembrie-2 decembrie. De când vine gerul

VREMEA. Prognoza meteo 26 noiembrie-2 decembrie. De când vine gerul
Sursa foto: Foto: pixabay.com
26 Noi 2018   •   14:13

VREMEA. Vremea se va răci accentuat în următoarele zile și ne putem aștepta la reprize de viscol. Și în Capitală de 1 decembrie va fi ger, iar temperaturile vor fi cu mult mai mici decât nivelul acestei perioade.

VREMEA. „Vom asista la un proces de răcire accentuat, astfel încât spre finalul săptămânii, vremea va deveni chiar geroasă noaptea în mare parte din țară. Precipitațiile pe care le găsim astăzi în mare parte din țară și sunt sub formă de ploaie se vor transforma treptat în nordul Moldovei și Carpații Orientali în lapoviță și ninsoare și vor cuprinde apoi jumătatea de sud a țării. Pe parcursul zilei de miercuri, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, în jumătatea de sud a Moldovei, vorbim de precipitații sub formă de ninsoare, precipitații însoțite de intensificări ale vântului în regiunile sud-estice, mai ales în Bărăgan, sudul Moldovei și în Dobrogea (...)Vineri spre sâmbătă vom avea parte de ger în mare parte din țară”, a declarat Alina Șerban, meteorologul de serviciu pentru Antena 3.

VREMEA. Ger și viscol extrem. Prognoza meteo 26 noiembrie-2 decembrie. Vremea va avea episoade de ger, ninsori abundente și viscol. Meteorologii anunță temperaturi minime de - 14, - 15 grade Celsius.

VREMEA. Prognoza meteo 26 noiembrie-2 decembrie. Vremea se anunță extrem de capricioasă. Atmosfera intră într-un proces de răcire în toată țara. Sunt așteptate temperaturi minime și ninsori în București, dar și la munte.

VREMEA. În Capitală, temperaturile maxime se vor încadra, pe timpul zilei, între 9 și 0 grade Celsius. Luni și marți sunt așteptate ploi. Temperaturile scad mult mai ales pe perioada nopții. Valorile minime vor atinge și -9 grade Celsius. Nopțile vor fi prepoderent geroase.

VREMEA. Vremea la munte va avea epsioade de ger și viscol. Primele zile din săptămână sunt caracterizate de ploi pe timpul zilei și frig pe timpul nopții. De miercuri încolo sunt așteptate ninsori abundente pe timpul zilei și ger pe timpul nopții.

VREMEA. Temperaturile ziua se vor încadra între 11 și 0 grade Celsius, iar pe timpul nopții între 2 și -14 grade Celsius.

VREMEA. Valorile termice se vor situa sub cele normale în toate regiunile, cu o abatere negativă mai prununțată în partea de est a țării.

VREMEA. Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest înterval vor fi excedentare în cea mai mare parte a teritoriului, excedent ce va fi mai pronunțat în extremitatea de sud-vest și de sud-est a țării.

VREMEA. Temperatura aerului va avea valori mai coborâte decât cele climatologice pentru această perioadă, abatere negativă ce va fi mai pronunțată în regiunile extracarpatice.  Regimul pluvimetric se va situa în jurul celui normal specific perioadei, în cea mai mare parte a țării.

 

×
Subiecte în articol: vremea prognoza meteo ger
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close