Antena 3 CNN Actualitate Social VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 decembrie. Vremea se schimbă radical

VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 decembrie. Vremea se schimbă radical

Regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât normele climatologice pentru ultima decadã a lunii decembrie. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 8 şi 15 grade, iar cele minime între 3 şi 11 grade, mai scãzute în depresiuni.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 decembrie. Vremea se schimbă radical
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
20 Dec 2019   •   17:42

VREMEA. Cerul va avea înnorãri în majoritatea zonelor. Cu precãdere din a doua parte a zilei, aria ploilor se va extinde treptat şi va cuprinde Banatul, Crişana, Maramureşul, cea mai mare parte a Transilvaniei şi local Oltenia, iar izolat cantitãţile de apã vor depãşi 15 l/mp.

VREMEA. În restul teritoriului va ploua slab şi pe spaţii restrânse, mai ales noaptea. În zona montanã înaltã, precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, mai ales pe creste şi la cote mai reduse, ziua în regiunile intracarpatice şi noaptea, în cele estice. Îndeosebi la începutul intervalului, în special în regiunile extracarpatice, se va semnala ceaţã.

VREMEA. Presiunea atmosferică va scãdea dinspre nord-vest la valori joase - mai notabil aceasta, în regiunile intracarpatice.

×
Parteneri
Victor Piţurcă rupe tăcerea în scandalul momentului | VIDEO
x close