Antena 3 Actualitate Social VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 decembrie. Vremea se schimbă radical

VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 decembrie. Vremea se schimbă radical

20 Dec 2019   •   17:42
VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 decembrie. Vremea se schimbă radical
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât normele climatologice pentru ultima decadã a lunii decembrie. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 8 şi 15 grade, iar cele minime între 3 şi 11 grade, mai scãzute în depresiuni.

VREMEA. Cerul va avea înnorãri în majoritatea zonelor. Cu precãdere din a doua parte a zilei, aria ploilor se va extinde treptat şi va cuprinde Banatul, Crişana, Maramureşul, cea mai mare parte a Transilvaniei şi local Oltenia, iar izolat cantitãţile de apã vor depãşi 15 l/mp.

VREMEA. În restul teritoriului va ploua slab şi pe spaţii restrânse, mai ales noaptea. În zona montanã înaltã, precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, mai ales pe creste şi la cote mai reduse, ziua în regiunile intracarpatice şi noaptea, în cele estice. Îndeosebi la începutul intervalului, în special în regiunile extracarpatice, se va semnala ceaţã.

VREMEA. Presiunea atmosferică va scãdea dinspre nord-vest la valori joase - mai notabil aceasta, în regiunile intracarpatice.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close