VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 ianuarie. Vor fi condiții pentru depuneri de chiciură și polei

20 Ian 2020   •   18:20
VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 ianuarie. Vor fi condiții pentru depuneri de chiciură și polei Foto: Pixabay.com

VREMEA. Vremea se va încãlzi, îndeosebi la valorile termice diurne, în zonele de munte, precum şi în regiunile extracarpatice, unde cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar ceaţa se va semnala izolat în orele dimineţilor.

VREMEA. În vest, nord-vest şi centru, în cea mai mare parte a intervalului, va persista nebulozitatea joasã, pe arii restrânse se va forma ceaţã şi izolat va burniţa sau va fulgui şi vor fi condiţii pentru depuneri îngheţate (chiciurã sau polei).

VREMEA.Vântul va avea intensificãri temporare pe crestele montane, va sufla în general moderat în estul şi în extremitatea de sud-vest a ţãrii şi va fi predominant slab în rest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -3 şi 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -9 şi 1 grad.

VREMEA. Presiunea atmosferică va scãdea dinspre vest la valori mai mari decât cea normalã, dar regimul baric puternic anticiclonic se va atenua.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close