Antena 3 CNN Actualitate Social VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 decembrie. Vești incredibile de la meteorologi

VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 decembrie. Vești incredibile de la meteorologi

VREMEA. Valorile de temperaturã vor continua sã se situeze peste cele normale în ultima decadã a lunii decembrie. Cerul va avea înnorãri în cea mai mare parte a ţãrii, mai persistente la munte, în nord-vest şi în centru.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 decembrie. Vești incredibile de la meteorologi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
23 Dec 2019   •   22:57

VREMEA. În zonele montane va continua sã ningã şi sã se depunã strat de zãpadã, mai consistent pe creste, iar vântul va sufla tare, cu rafale de peste 80...90 km/h, viscolind sau spulberând zãpada şi reducând semnificativ vizibilitatea în special în Carpaţii Meridionali şi Ocidentali.

VREMEA.  În vestul, centrul şi nordul teritoriului, pe arii relativ extinse vor fi precipitaţii moderate cantitativ, cu caracter temporar, sub formã de ploaie, iar în Maramureş, în Transilvania şi posibil izolat în Dealurile Crişanei şi în nordul Moldovei vor fi şi ninsori sau lapoviţã. Izolat vor fi condiţii de polei sau gheţuş.

VREMEA. În regiunile sudice ploile vor fi în general slabe şi se vor semnala local. Intensificãri locale ale vântului vor fi în special în prima parte a intervalului în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari - în general de 50...60 km/h - în sudul Olteniei şi al Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 12 grade, iar cele minime între 0 şi 5 grade, mai ridicate pe litoral.

VREMEA. Presiunea atmosferică va creşte dinspre vest şi sud-vest, însã la valori joase - de regim baric ciclonic.

×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close