Antena 3 CNN Actualitate Social VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 ianuarie. Vești nu tocmai plăcute de la meteorologi

VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 ianuarie. Vești nu tocmai plăcute de la meteorologi

VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 ianuarie. Vești nu tocmai plăcute de la meteorologi
23 Ian 2019   •   17:57

VREMEA. Joi, 24 ianuarie, vremea va fi închisã şi temporar vor fi precipitaţii în toate regiunile, local mai însemnate cantitativ, cu precãdere în zonele deluroase şi montane din sud (unde se vor cumula în general între 25 şi 50 l/mp).

VREMEA. Acestea vor fi predominant sub formã de ninsoare în cea mai mare parte a Moldovei, mixte (mai ales ploi, ziua şi predominant lapoviţã şi ninsoare în cursul nopţii) în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania şi Oltenia, în timp ce în restul teritoriului vor fi mai ales ploi.

VREMEA. La munte, la altitudini joase, precipitaţiile vor fi în special sub formã de ploaie şi lapoviţã, favorizând topirea stratului de zãpadã, iar la peste 1500 m vor predomina ninsorile şi vor fi intensificãri temporare ale vântului, cu rafale de 60...80 km/h, viscolind şi troienind zãpada.

VREMEA. Pe arii restrânse, cu deosebire în sud-estul Moldovei, centrul şi nord-estul Munteniei, se va forma polei sau gheţuş, iar vântul va avea intensificãri temporare cu viteze de 50...70 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6...-5 grade în nordul Moldovei şi 10...11 grade în sudul litoralului, iar cele minime se vor situa între -9 şi 1 grad, mai ridicate în sud-estul extrem, pânã la 5...6 grade în sudul litoralului.

VREMEA. Presiunea atmosferica va creşte în a doua parte a intervalului.

VREMEA. În Capitală, în cea mai mare parte a intervalului, vântul va continua sã prezinte intensificãri cu viteze la rafalã în general de 50...55 km/h, va ploua (în jur de 6...12 l/mp) şi temporar, mai ales la periferia oraşului, probabilitatea de apariţie a poleiului sau a gheţuşului va fi ridicatã.

VREMEA. În dimineaţa zilei de vineri, 25 ianuarie, vântul va diminua în intensitate - rafale în jur de 35...45 km şi este posibil sã se semnaleze precipitaţii sub formã de lapoviţã sau ninsoare. Temperatura maximã va fi în jur de 1 grad, iar cea minimã va fi de -2...-1 grad.

VREMEA. Presiunea atmosferica va creşte în a doua parte a intervalului.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo vremea
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close