Antena 3 CNN Actualitate Social VREMEA. Prognoza meteo pentru 30 decembrie. Avertisment de ultimă oră! Mare atenție!

VREMEA. Prognoza meteo pentru 30 decembrie. Avertisment de ultimă oră! Mare atenție!

VREMEA. Vremea se va ameliora în privinţa precipitaţiilor, dar va fi mai rece decât în intervalul anterior pe timpul nopţii, în majoritatea zonelor.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 30 decembrie. Avertisment de ultimă oră! Mare atenție!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
29 Dec 2019   •   20:25

VREMEA. Înnorãri vor fi în prima parte a zilei în sud-estul ţãrii, în extremitatea sudicã şi cea de est, unde doar izolat vor mai fi posibile precipitaţii slabe -fulguieli în Moldova şi în Lunca Dunãrii şi ploi pe litoral.

VREMEA. Noaptea cerul se va înnora în regiunile nordice, iar spre dimineaţã în nordul Moldovei local vor fi precipitaţii mixte cu depunere de polei. În restul timpului şi al teritoriului va fi cer variabil spre senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri pe litoral şi în bazinul vestic al Mãrii Negre, cu rafale de 60...70 km/h.

VREMEA.  Temperaturile maxime se vor încadra între -3 şi 5 grade, uşor mai ridicate în vestul şi nordul Olteniei; minimele termice din noaptea de luni spre marţi, în general sub cele normale ale datei, se vor încadra între -13 grade în depresiuni şi -2 grade pe litoral.

VREMEA. Se va forma gheţuş, cu precãdere în zonele montane, iar spre dimineaţã în zonele joase local se va semnala ceaţã cu depunere de chiciurã.

VREMEA. Presiunea atmosferică va scãdea.

×
Subiecte în articol: vremea prognoza meteo
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close