Antena 3 CNN Actualitate Social VREMEA. Prognoza meteo pentru 5 noiembrie. Începe încet procesul de răcire

VREMEA. Prognoza meteo pentru 5 noiembrie. Începe încet procesul de răcire

VREMEA. Prognoza meteo pentru 5 noiembrie. Începe încet procesul de răcire
Sursa foto: Foto: pixabay.com
04 Noi 2018   •   16:42

VREMEA. Pe 5 noiembrie, se anunță vreme caldă, cu cer mai mult senin, exceptând regiunile extracarpatice.  Prognoza meteo semnalează ceață în multe regiuni, inclusiv în București, unde vor fi 16 grade.

VREMEA. În Capitală, cerul va fi variabil, cu nebulozitate joasă de tip stratiform şi posibil ceaţă, în prima parte a zilei şi din nou pe parcursul nopţii când trecător vor fi condiţii de burniţă, anunță meteorologii.  Temperatura maximă, deşi în scădere faţă de ziua anterioară se va situa în jurul celei normale datei, urmând a fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 9…10 grade. Presiunea atmosferica va fi aproape staţionară, la o valoare cu puţin mai mare decât cea normală. Temperaturile minime, mai scăzute decât în nopţile precedente în majoritatea zonelor, vor fi cuprinse între -5 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 12…13 grade în zona deluroasă din Banat şi Crişana.

VREMEA. Prognoza meteo estimează că valorile termice diurne vor fi în continuare mai ridicate decât în mod obişnuit la această dată în interiorul arcului carpatic, iar în restul zonelor apropiate de mediile multianuale, dar mai scăzute decât cele din ziua anterioară.

×
Subiecte în articol: vremea prognoza meteo
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close