Antena 3 CNN Actualitate Social VREMEA. Prognoza meteo pentru 6 ianuarie. Vești teribile de la meteorologi

VREMEA. Prognoza meteo pentru 6 ianuarie. Vești teribile de la meteorologi

VREMEA. Vremea va continua sã se rãceascã, devenind geroasã noaptea, local în centrul, nordul şi nord-estul ţãrii şi izolat în rest.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 6 ianuarie. Vești teribile de la meteorologi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Ian 2020   •   20:33

VREMEA. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -2 şi 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -14 şi -2 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, pânã în jurul valorii de -18 grade, dar şi uşor mai ridicate pe litoral.

VREMEA. Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai ales în prima parte a intervalului, când în regiunile estice, sud-estice şi parţial în cele centrale, izolat vor mai fi posibile fulguieli, iar în special pe litoral precipitaţii mixte.

VREMEA. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în Dobrogea, jumãtatea de est a Munteniei şi în sudul Moldovei, cu viteze la rafalã în general de 55...65 km/h, iar pe arii restrânse, îndeosebi pe litoral, de peste 75...80 km/h.

VREMEA. În Carpaţii Meridionali şi de Curburã vântul va continua sã prezinte intensificãri, temporar cu viteze de peste 70...80 km/h, iar zãpada va fi spulberatã. Izolat va fi ceaţã cu depunere de chiciurã. Presiunea atmosferică va creşte uşor în sudul ţãrii.

×
Subiecte în articol: vremea prognoza meteo
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close