Antena 3 CNN Actualitate Social VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 30 ianuarie. Nu scăpăm de precipitații

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 30 ianuarie. Nu scăpăm de precipitații

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 30 ianuarie. Nu scăpăm de precipitații
Sursa foto: Foto: pixabay.com
30 Ian 2019   •   07:00

VREMEA. Joi, 30 ianuarie, vremea va fi în general închisã, iar local şi temporar vor fi precipitaţii. Acestea vor fi mixte la munte, în timp ce, în restul teritoriului va ploua, iar cu o probabilitate mai mare în Transilvania, trecãtor se va semnala şi lapoviţã.

VREMEA. Precipitaţiile vor fi în general mai intense şi mai frecvente în Carpaţii Meridionali şi în zona submontanã a Olteniei, unde pe arii restrânse se vor acumula cantitãţi de apã ce vor depãşi 15 l/mp, iar punctiform 20 l/mp. La începutul intervalului, pe spaţii mici în centru şi nord vor fi depuneri de polei.

VREMEA. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare la munte, în special pe creste, iar la cote mult mai reduse, pe parcursul zilei şi în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 0...1 grad în nordul Moldovei şi în jur de 13 grade în Dobrogea, iar cele minime între -3 şi 6 grade. În zonele joase se va semnala ceaţã.
 

 

×
Subiecte în articol: vremea prognoza meteo
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close