x close

VREMEA. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea de Paște și 1 Mai

06 Apr 2019   •   20:48
VREMEA. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea de Paște și 1 Mai Foto: Pixabay.com

VREMEA. Meteorologii au anunțat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, inclusiv de Paște și de 1 Mai.

VREMEA. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, săptămâna viitoare, în perioada 8-15 aprilie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval. Cel mai cald va fi în regiunile centrale, vestice şi nord-vestice. În jumătatea sudică a teritoriului sunt așteptate ploi însemnate cantitativ, dar în restul teritoriului cantitățile vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei.

VREMEA. În săptămâna 15 – 22 aprilie, temperaturile se vor răci și mercurul termometrului va sta în preajma temperaturii de 12 grade Celsius, în cea mai mare parte a ţării. În această perioadă precipitațiile vor fi rare și doar în anumite zone din centrul ţării.

VREMEA. În Săptămâna Mare, 22 – 29 aprilie, temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări. Precipitațiile vor fi reduse în această perioadă.

VREMEA. Pentru săptămâna de după Paște și ziua de 1 mai, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 16 grade Celsius, un pic mai ridicate în zona de sud a ţării. Ploile vor fi foarte rare în cea mai mare parte a teritoriului.
 

Citeşte mai multe despre:

vremea prognoza meteo
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati