x close

Vremea severă aduce primele probleme. Un autocar cu 31 de copii a derapat în județul Mureș

23 Mar 2018   •   09:56
Vremea severă aduce primele probleme. Un autocar cu 31 de copii a derapat în județul Mureș Foto: captura Yotubue

 Un autocar cu 31 de copii şi șase adulţi, care se deplasa pe DJ 153, a derapat şi a ajuns în afara şoselei, vineri, între localităţile Reghin şi Beica, nefiind victime, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al Judeţului Mureş. 

Potrivit Infotrafic, autocarul a derapat în afara părţii carosabil. Pentru recuperarea ocupanţilor, la fata locului au fost trimise două autospeciale pentru transport personal şi victime multiple, una de descarcerare şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mureş. 

Copiii au fost preluaţi de două microbuze şi sunt cazaţi la şcoala din localitatea Beica, fără a prezenta probleme medicale. 

ISU Mureş a mai anunţat că, pe acelaşi sector de drum, la circa 200 de metri de autocar, mai există un TIR care a derapat şi a ieşit în afara părţii carosabile, cauza probabilă fiind drumul alunecos. 

În judeţul Mureş, din cauza ninsorii abundente, pe DN 13 E 60, în zona localităţilor Văleni şi Hetiur şi pe E 60, la Sânpaul, câteva TIR-uri neechipate pentru circulaţia pe timp de iarnă au îngreunat traficul rutier. 

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

vreme probleme copii autocar mures
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati