Antena 3 CNN Actualitate Un şofer rănit a fost salvat în ultima clipă de un absolvent al Școlii de Poliție de la Câmpina. Reacţia Poliţiei Române

Un şofer rănit a fost salvat în ultima clipă de un absolvent al Școlii de Poliție de la Câmpina. Reacţia Poliţiei Române

Un şofer de 64 de ani din judeţul Galaţi s-a izbit puternic de un copac şi a ajuns în câmp. Incidentul a fost văzut de un poliţist, aflat în timpul liber, care a intervenit rapid şi l-a scos pe şofer din masină, chiar înainte ca autoturismul să ia foc.

Un şofer rănit a fost salvat în ultima clipă de un absolvent al Școlii de Poliție de la Câmpina. Reacţia Poliţiei Române
Sursa foto: Poliţia Română
de Claudia Popovici    |    21 Oct 2020   •   22:43

Potrivit poliţiştilor, bărbatul de 64 de ani circula cu maşina personală dinspre comuna Vânători către municipiul Galaţi când, la un moment dat, i s-a facut rău. A pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit puternic de un copac.

Pe aceeaşi direcţie de mers, se afla şi poliţistul care se deplasa cu maşina personală, în spatele autoturismului condus de şoferul care a produs accidentul.

Fără să mai stea pe gânduri, agentul a intervenit rapid. A sunat la 112 şi împreună cu alte persoane aflate la faţa locului l-a salvat pe şoferul aflat în stare de inconştienţă, chiar înainte ca autoturismul să fie cuprins de flăcări.

„La scurt timp, autoturismul a luat foc, incendiul fiind lichidat de pompierii ajunși la fața locului. Bărbatul, de 64 de ani, aflat la volan, a fost transportat la spital, din primele verificări rezultând că i s-ar fi făcut rău, în timp ce conducea, și ar fi pierdut controlul direcției. În acest caz, a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Galați.

Tânărul poliţist, proaspăt absolvent al Școlii de Poliție de la Câmpina, în prezent șef de post la Postul de poliție Vlădești, județul Galați, a fost felicitat de Poliţia Română într-o postare pe Facebook.

„Azi ai fost omul potrivit, la locul și timpul potrivit”, a scris pe Facebook, Poliția Română.

Citeşte şi Pompier român, erou în Bulgaria după ce a salvat un turist de la înec, din piscina unui hotel

 

 

 

 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close