Antena 3 CNN Actualitate Sorin Ovidiu Vântu: Rugaţi-vă lui Dum­nezeu să nu fiu eu preşedintele României!

Sorin Ovidiu Vântu: Rugaţi-vă lui Dum­nezeu să nu fiu eu preşedintele României!

Sorin Ovidiu Vântu: Rugaţi-vă lui Dum­nezeu să nu fiu eu preşedintele României!
Sursa foto: Sorin Ovidiu Vântu
08 Dec 2009   •   12:44

Controversatul om de afaceri Sorin Ovidiu Vântu a acordat un interviu publicaţiei Capital. Aceasta a declarat că succesul său se bazează în mare parte pe noroc şi că românii ar face bine să NU aleagă niciodată un preşedinte care să semene cu el.

Omul de afceri susţine că, în condiţiile economice actuale, şansele ca un tânăr să pună bazele unei afaceri prospere în România sunt nule.

Întrebat ce măsuri ar lua în cazul în care ar ajunge preşedinte, Sorin Ovidiu Vântu a spus: "Bucuraţi-vă şi rugaţi-vă lui Dum­nezeu să nu fiu eu preşedintele României (...) Să nu ajungă vreodată unul ca mine preşedintele României!".

Vântu şi-a motivat declaraţia în felul următor: ?Urăsc beţivii şi proştii. Un tip care urăşte, care are capacitatea de a urî aşa cum îi urăsc eu pe beţivi şi pe proşti, n‑are voie să ajungă să aibă puterea unui preşedinte!?

Potrivit lui Sorin Ovidiu Vântu, succesul în afaceri depinde în mare măsură de noroc. ?Este pur şi simplu noroc. Să nu vă închipuiţi că cei care fac bani sunt de o inteligenţă superioară?.

Interviul a fost realizat înaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale de Capital.ro, fiind preluat de Evenimentul Zilei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close