Antena 3 CNN Actualitate Soţul gravidei care l-a reclamat pe medicul Conea că i-a cerut bani susţine că asistentele se răzbună

Soţul gravidei care l-a reclamat pe medicul Conea că i-a cerut bani susţine că asistentele se răzbună

Soţul gravidei care l-a reclamat pe medicul Conea că i-a cerut bani susţine că asistentele se răzbună
Sursa foto: Foto: editorsopinion.com
de M.Z.    |    20 Aug 2012   •   09:55

Soţul gravidei care l-a reclamat pe ginecologul Mircea Conea se plânge că asistentele de la maternitatea Bucur se răzbună acum pe el. Omul spune că acestea l-au ameninţat că-i vor face rău copilului. Între timp, medicul cercetat pentru luare de mită a scăpat fără mandat de arestare.

Pentru a putea naşte, proaspăta mamă spune că medicul i-ar fi cerut suma de 700 de lei. Femeia a ajuns dintr-o întâmplare pe mâna doctorului Mircea Conea, mergând la camera de gardă a Maternităţii Bucur.

Acum, după ce medicul a fost reclamat, soţul pacientei susţine că asistentele nu sunt deloc prietenoase.

Medicul Mircea Conea este cercetat în acest moment în libertate.

Managerul Spitalului "Sfântul Ioan", Alexandu Ciocâlteu, susţine că i s-a spus că există o sesizare potrivit căreia familia unei gravide i-ar fi dat lui Mircea Conea 300 de lei pentru o cezariană, iar acesta ar fi venit în salon şi i-ar fi aruncat pe jos, spunând că pentru un avort preţul este de 700 de lei.

Tribunalul Bucureşti a decis, vineri, ca medicul Mircea Conea de la Maternitatea Bucur, prins în flagrant delict luând mită 700 de lei de la soţul unei femei căreia urma să-i facă o cezariană, să fie cercetat în libertate.

Totodată, instanţa a hotărât să nu dicteze nicio măsură restrictivă împotriva medicului. Decizia Tribunalului Bucureşti poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.

Doctorul fusese reţinut joi seara, după ce a fost prins luând mită.








×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close