Antena 3 CNN Actualitate Spitalele COVID-19 din Capitală, sufocate de bolnavi! Beatrice Mahler: ''Cea mai mare rată de infectare o avem în comunitate!''

Spitalele COVID-19 din Capitală, sufocate de bolnavi! Beatrice Mahler: ''Cea mai mare rată de infectare o avem în comunitate!''

Medicii infecționiști transmit un avertisment dur. Virgil Musta, șeful secției de Boli Infecțioase de la Spitalul Victor Babeș din Timișoara spune că orice persoană pe care o întâlnim ar putea fi infectată cu noul coronavirus. Beatrice Mahler, managerul Institului Marius Nasta, a spus în exclusivitate la Antena 3, că nivelul de transmitere comunitară în București este unul crescut, iar toți oamenii ar trebui să poarte masca de protecție pe stradă.

Spitalele COVID-19 din Capitală, sufocate de bolnavi! Beatrice Mahler: ''Cea mai mare rată de infectare o avem în comunitate!''
de Iulia Gorgorin    |    10 Oct 2020   •   11:46

Toate spitalele COVID din Capitală sunt sufocate de bolnavi, iar spațiile pentru copiii confirmați pozitiv încep să se aglomereze.

Managerul Institutului Marius Nasta din Capitală, dr. Beatrice Mahler, a oferit informații în exclusivitate la Antena 3.

''În acest moment pot să vă spun că la Institutul Marius Nasta, locurile sunt ocupate în totalitate, atât în secția COVID, cât și î secția de Terapie Intensivă și orice pacient care se externează presupune internarea în minuntele următoare a unui pacient care de fapt așteaptă internarea.

Suntem într-o situație pe care nu am mai trăit-o până acum, în cele șapte luni de pandemie. Presiunea este extrem de mare și pot să spun că pacienții care se internează la Marius Nasta au forme moderate și severe.

Cei care se internează cu forme ușoare la debut sunt pacienți care au multiple comorbidități și pentru care riscul de a rămâne la domiciliu este foarte mare (...) Cred că cea mai mare rată de infectare în acest moment o avem în comunitate, în momentele în care ne deplasăm între activități

Cred că cea mai mare rată de infectare în acest moment o avem în comunitate, în momentele în care ne deplasăm între activități. Din păcate, încă masca nu este purtată de toată lumea, deși la nivelul de trasmitere comunitară care există în acest moment în București, masca ar trebui să fie obligatorie pe stradă pentru toți'', a spus Beatrice Mahler, în exclusivitate la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Beatrice Mahler spitale
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close