Antena 3 CNN Actualitate STB anunță că schimbarea orei nu va afecta programul de circulație

STB anunță că schimbarea orei nu va afecta programul de circulație

România trece la ora de iarnă în acest weekend, mai exact în noaptea de sâmbătă spre duminică. STB anunță că schimbarea orei nu va afecta programul de circulație al liniilor.

STB anunță că schimbarea orei nu va afecta programul de circulație
Sursa foto: Societatea de Transport București - STB SA/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    28 Oct 2022   •   22:11

Ceasul se dă înapoi cu o oră, astfel încât ora 04.00 devine ora 03.00. Societatea de Transport Bucureşti a anunţat în această seară, schimbarea orei nu va afecta programul de circulație.

"Schimbarea orei oficiale nu va afecta programul liniilor STB SA

În conformitate cu Ordonanţa de Guvern nr. 20 din 18.08.1997 privind stabilirea orarului de vară și a orei oficiale de vară pe teritoriul României, în noaptea de 29/30.10.2022, ora 04:00 devine ora 03:00.

 În acest sens, Societatea de Transport București a organizat funcționarea liniilor de noapte și a liniei 783, astfel încât programul de circulație să nu fie afectat", au anunţat reprezentanţii Societatăţii de Transport București pe Facebook.

? Schimbarea orei oficiale nu va afecta programul liniilor STB SA ✅ În conformitate cu Ordonanţa de Guvern nr. 20 din...

Posted by Societatea de Transport București - STB SA on Friday, 28 October 2022

Duminică, ziua va avea 25 de ore în loc de 24, fiind cea mai lungă din an.

Schimbarea orei a fost intens dezbătută în ultimii ani, iar Uniunea Europeană le-a cerut statelor membre să decidă dacă vor rămâne definitiv la ora de vară sau la cea de iarnă, însă până acum nu a fost luată nicio decizie în acest sens.

 

×
Subiecte în articol: STB ora de iarna circulatie
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close