Antena 3 CNN Actualitate SUA. Cinci copii morţi şi sute de oameni blocaţi, din cauza ninsorilor abundente (VIDEO)

SUA. Cinci copii morţi şi sute de oameni blocaţi, din cauza ninsorilor abundente (VIDEO)

SUA. Cinci copii morţi şi sute de oameni blocaţi, din cauza ninsorilor abundente (VIDEO)
Sursa foto: ninsori
19 Apr 2009   •   16:05

Cinci copii au murit şi mii de oameni au rămas blocaţi pe autostrăzi sau aeroporturi din cauza ploilor şi ninsorilor care s-au abătut asupra Statelor Unite. În timp ce oficialii din statul Colorado au de luptat cu straturi de zăpadă de 15 centimetri, cei din Texas au probleme din cauza inundaţiilor.

Cinci copii au murit în statul Texas după ce tatăl acestora, aflat la volanul maşinii în care se aflau a ieşit de pe şoseaua plină de apă şi a intrat într-un şanţ. Tatăl copiilor a scăpat cu viaţă. Meteorologii i-au avertizat pe locuitori că vremea s-ar putea înrăutăţi şi i-au sfătuit să rămână, pe cât posibil, în locuinţe.

Probleme sunt şi în Colorado. Un val de ninsori, foarte puţin obişnuit în această perioadă a anului, s-a abătut asupra acestui stat din centrul Statelor Unite. Mulţi au fost luaţi prin surprindere de vremea schimbătoare.


În munţi, stratul de zăpadă a depăşit, pe alocuri, un metru, dar chiar şi în oraşul Denver, la o altitudine mai mică, s-au măsurat între 10 şi 15 centimetri de zăpadă. O autostradă şi câteva şosele au fost închise şi numeroase curse aeriene au fost anulate. Mulţi turişti s-au grăbit să profite de câteva zile bune de schi şi nu au regretat, chiar dacă au rămas, mai târziu, blocaţi în maşini sau pe aeroporturi.



Antena 3

×
Subiecte în articol: SUA ninsori abundente
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close