Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv: Băsescu îl atacă pe Iohannis şi îl acuză că vrea "să guverneze cu PSD-ul lui Ponta şi după 2016"

Subiectiv: Băsescu îl atacă pe Iohannis şi îl acuză că vrea "să guverneze cu PSD-ul lui Ponta şi după 2016"

Subiectiv: Băsescu îl atacă pe Iohannis şi îl acuză că vrea "să guverneze cu PSD-ul lui Ponta şi după 2016"
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Apr 2015   •   19:49

Răzvan Dumitrescu a prezentat, în ediţia de miercuri a emisiunii "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv", cel mai recent atac al fostului preşedinte Traian Băsescu la adresa actualului preşedinte al României, Klaus Iohannis.

Băsescu l-a criticat pe Iohannis, într-o postare pe Facebook, numindu-l "preşedinte absent" şi "indiferent" faţă de cei care l-au susţinut în campanie, acuzându-l că vrea "să guverneze cu PSD-ul lui Ponta şi după 2016".

"Preşedintele absent.Nu a existat preşedinte atât de absent şi indiferent faţă de partidul sau alianţa care l-a susţinut în alegeri, precum domnul Iohannis. Fie că vorbim de domnii Iliescu şi Constantinescu, fie că ne referim la mine, toţi am făcut câte ceva pentru a ne susţine partidele. Se pare că domnul Iohannis a decis că vrea să guverneze cu PSD-ul lui Ponta şi după 2016, făcându-se a nu observa umilinţele la care îl supune domnul Ponta. O fi bine?", a scris Traian Băsescu, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Invitat în emisiune, avocatul Lucian Bolcaş a arătat că tocmai această reacţie a lui Traian Băsescu i-a adus suspendarea.

"Acum ne dăm seama de dimensiunea aberantă a modului în care Traian Băsescu a înţeles Constituţia. Acest absurd pe care a încercat să ni-l impună, încearcă să îl reproşeze lui Iohannis", a mai spus Lucian Bolcaş.


×
Subiecte în articol: Subiectiv Klaus Iohannis
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close