Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv: Cum se făceau denunțurile la procurorul Negulescu. ”Ia și scrie, nu mai sta, că eu am scris deja”

Subiectiv: Cum se făceau denunțurile la procurorul Negulescu. ”Ia și scrie, nu mai sta, că eu am scris deja”

Subiectiv: Cum se făceau denunțurile la procurorul Negulescu. ”Ia și scrie, nu mai sta, că eu am scris deja”
Sursa foto: Foto captura Antena 3
23 Feb 2017   •   20:21

Răzvan Dumitrescu a difuzat, la Subiectiv, de la Antena 3, o discuție înregistrată între două personaje implicate în dosarul procurorului Negulescu, care și-a dat demisia de la DNA Ploiești.

Este vorba despre o discuție care a avut loc în iunie 2015 între primarul din Valea Doftanei, Lucian Costea, și denunțătorul Vlad Constantin, care se plângea într-o ediție Sinteza zilei că procurorul Negulescu îi prevenea pe cei vizați de denunțurile pe care le-a depus la DNA.

În acea intervenție, Vlad Constantin declara cum Mircea Negulescu se folosea de cei anchetați pentru a construi alte dosare.

Din discuția difuzată de Răzvan Dumitrescu, la Antena 3, reiese că primarul din Valea Doftanei nu se temea de o eventuală anchetă a procurorului de la DNA, Mircea Negulescu, și că cei doi vorbeau deschis despre denunțurile pe care și le-au depus unul împotriva celuilalt.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, primarul Lucian Costea a negat discuția și acuzațiile aduse.

Procurorul Mircea Negulescu și-a dat demisia

Procurorul Mircea Negulescu, de la DNA Ploieşti, înregistrat în timp ce îl jignea pe procurorul general Augustin Lazăr şi se lăuda că a arestat jumătate din ţară şi-a dat demisia. Anunţul a fost făcut de DNA.

”Având în vedere apariția în spațiul public a unei înregistrări audio conținând un dialog atribuit unui procuror din cadrul Serviciului Teritorial Ploiești și unei alte persoane, la data de 15 februarie 2017, s-a înregistrat cererea formulată de magistratul respectiv de încetare a activității în cadrul Direcției Naționale Anticorupție. Această cerere a fost transmisă Secției de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, spre competentă soluționare”, se arată în comunicatul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), emis miercuri.

 

×
Subiecte în articol: Răzvan Dumitrescu Subiectiv
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close