Antena 3 CNN Actualitate Surse: Nicolae Popa a fost adus în România (VIDEO)

Surse: Nicolae Popa a fost adus în România (VIDEO)

Surse: Nicolae Popa a fost adus în România (VIDEO)
09 Sep 2010   •   22:46

Nicolae Popa se află în România încă din noaptea de miercuri spre joi, dar nu a fost încarcerat, ci plasat sub stricta supraveghere a serviciilor de informaţii, anunţă Cotidianul.ro care citează ?surse la vârf din rândul puterii?.

Potrivit informaţiilor publicate de Cotidianul.ro, Popa s-ar afla la aceeaşi vilă conspirativă a SIE la care au fost chestionaţi jurnaliştii români răpiţi în Irak, în 2005.

Jurnalistul Cornel Nistorescu a declarat, în cadrul unei legături telefonice cu emisiunea Sinteza Zilei, că deţine această informaţie de la un jurnalist, dar că nu poate băga mâna în foc pentru ea. ?Este o informaţie obţinută de la un jurnalist. Creditez ca atare munca jurnalistului care mi-a oferit informaţia şi a postat-o. Nu pot să bag mâna în foc. Nu-l am lângă mine pe Popa?.

Procesul în care a fost judecat Nicolae Popa a fost considerat cel mai greu din sistemul judiciar românesc. Dosarul s-a încheiat cu sentinţe însumate de 100 de ani pentru inculpaţi. Principalul inculpat, Ioana Maria Vlas, a fost condamnată la 20 de ani de închisoare, dar cea mai mare pedeapsă o are de executat Nicolae Popa:  24 de ani de detenţie.

Din anul 2000, Popa este plecat din România şi a fost dat în urmărire generală.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: România
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close