Antena 3 CNN Actualitate Sute de oameni au stat la cozi uriaşe să prindă reducerile dintr-un hypermarket: ''Zice că e cutia Pandorei acolo!''

Sute de oameni au stat la cozi uriaşe să prindă reducerile dintr-un hypermarket: ''Zice că e cutia Pandorei acolo!''

În goana după preţuri mici, în Târgovişte, nimeni nu pare să respecte regulile de distanţare socială impuse de pandemie. Sute de oameni, cei mai mulţi dintre ei fără măşti de protecţie s-au îmbulzit la uşile unui hypermarket pentru a beneficia de reducerile anunţate la miezul nopţii.

Sute de oameni au stat la cozi uriaşe să prindă reducerile dintr-un hypermarket: ''Zice că e cutia Pandorei acolo!''
de Iulia Gorgorin    |    20 Aug 2020   •   09:21

Parcările celor două hypermarketuri din Târgovişte care au anunţat oferte spectaculoase au devenit neîncăpătoare pentru oamenii dornici să prindă ceva la ofertă.

Deşi au aşteptat zeci de minute la cozi uriaşe, localnicii nu s-au dat bătuţi şi au avut numai de câştigat, spun ei.

Oamenii au umplut cărucioarele cu zeci de produse aflate la ofertă, printre care legume, fructe, dar şi bere.

Unii lângă alţii, fără măsuri de protecţie şi fără teama de a se infecta, au aşteptat răbdători să intre în magazine. Asta pentru că accesul în magazine era limitat.

 ''Zice că e cutia Pandorei acolo!'', glumeşte un bărbat care aştepta la coadă.

În timp ce unii dintre cei care au ieşit cu cărucioaele pline erau patroni de magazine de cartier, sau de la sate care vor revinde produsele la un preţ mai mare, alţii au veni să cumpere orice le pică în mână.

Strategia lanţului de magazine cel mai probabil a fost să limiteze concurenţa, având în vedere că astăzi în Târgovişte, un alt lanţ comercial urmează să deschidă un hypermarket.

×
Subiecte în articol: aglomeratie Targoviste hypermarket
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close