Antena 3 CNN Actualitate Tânără din Otopeni, amenințată cu un cuțit ca să întrețină relații sexuale. Agresorul a fost reținut

Tânără din Otopeni, amenințată cu un cuțit ca să întrețină relații sexuale. Agresorul a fost reținut

O tânără de 17 ani, din Otopeni ar fi fost amenințată cu un cuțit de către un bărbat ca să întrețină relații sexuale. Aceasta a reușit să scape, iar agresorul a fost reținut pentru 24 de ore.

de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Iul 2023   •   17:33

Incidentul s-a petrecut marți, pe strada Gării, în orașul Otopeni, județul Ilfov.

Un bărbat, în vârstă de 38 de ani care lucra ca om de serviciu la o sală de sport din oraș, a urmărit-o pe tânăra în vârstă de 17 ani 

După ce a fost amenințată cu un cuțit, tânăra a reușit să scape și a sunat la 112.

La data de 18 iulie a.c., în jurul orei 23:44, polițiștii orașului Otopeni au fost sesizați de către o tânără, prin apel 112, cu privire la faptul că a fost amenințată de către o persoană, care avea asupra sa un cuțit.

Citește și: "Mi-a zis să-i plătesc în natură". Un primar din Olt s-a îndrăgostit de o angajată şi a hărţuit-o mai bine de un an

Polițiștii din Otopeni s-au deplasat la fața locului, iar din primele verificări au stabilit faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 23:40, apelanta, în timp ce se afla pe o stradă din Otopeni, ar fi fost constrânsă fizic prin amenințare cu un cuțit, de către un bărbat, pentru a se deplasa împreună cu acesta, pe o stradă secundară, în vederea întreținerii de relații sexuale, însă persoana vătămata a reușit să fugă.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii din Otopeni l-au identificat și depistat pe bărbatul de 38 de ani, bănuit de comiterea faptei sesizate.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore față de bărbatul respectiv, iar, în cursul zilei de astăzi, acesta a fost prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a sesizat instanța de judecată, în cauză fiind dispusă arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de polițiștii orașului Otopeni, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

×
Subiecte în articol: tânără agresată Otopeni
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close