Antena 3 CNN Actualitate Tatăl Simonei Halep, reacţie în scandalul de dopaj: "Trebuie să luptăm, ea e curată"

Tatăl Simonei Halep, reacţie în scandalul de dopaj: "Trebuie să luptăm, ea e curată"

Tatăl Simonei Halep are încredere în fiica sa, spune că nu a luat niciodată vreo substanţă interzisă şi trebuie să lupte, pentru că este curată.

Tatăl Simonei Halep, reacţie în scandalul de dopaj: "Trebuie să luptăm, ea e curată"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    22 Oct 2022   •   11:10

Antena 3 CNN a prezentat, în exclusivitate, prima reacție a tatălui Simonei Halep, după ce sportiva a fost testată pozitiv la US Open și suspendată provizoriu din tenis. 

"Vedem un lucru normal care se poate întâmpla la oricare. Specialiștii vor spune, nu putem să știm ce s-a întâmplat. Nu sunt specialist.

Sunt convins că niciodată (nu a luat ceva - n.r.). Trebuie răbdare și Dumnezeu va scoate la lumină lucrul ăsta. Și noi suntem curați în suflet că Simona e curată, curată. 

Nu a luat niciodată nicio niciodată vreo substanţă. Simona e unicată la așa ceva, nu ar fi apelat niciodată la așa ceva. 

Starea ei de spirit e bună, dacă în suflet e curată, n-are de ce se teme", a declarat tatăl lui Halep, Stere Halep, sâmbătă dimineaţă, în exclusivitate la Antena 3 CNN.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de către Agenția Internațională de Integritate în Tenis pentru un test pozitiv făcut la US Open din acest an.

Fostul număr 1 mondial anunțase anterior că își încheie sezonul.

Roxadustat, vândut sub marca Evrenzo, este un medicament antianemie. Roxadustat este un inhibitor care crește producția endogenă de eritropoietină și stimulează producția de hemoglobină și celule roșii din sânge. Substanța a fost Introdus pe lista WADA (World Anti-Doping Agency) în 2011.

Potrivit sportivei, vestea a venit ca un şoc şi neagă că ar fi consumat intenționat substanțe interzise. Aceasta a dat asigurări că va face tot posibilul pentru ca adevărul să iasă la iveală.

×
Subiecte în articol: Simona Halep dopaj
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close